5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT SANAL SUNUCU EXPLAINED

5 Simple Statements About Sanal Sunucu Explained

5 Simple Statements About Sanal Sunucu Explained

Blog Article

Web hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Güvenlik ve İzolasyon : Sunucu Kiralama hizmeti sunduğu sanallaştırma teknolojisi ile izolasyon sağlar ve veri kaybı riskini azaltır. VDS Sunucularda her sunucu ayrı disk, işlemci ve ram kaynaklarına sahiptir.

Yedekli Altyapımız ile kesintisiz erişim, %ninety nine.eight Uptime değerine sahip İstanbul Lokasyonlu veri merkezimiz ile en düşük gecikme ile bağlantı sağlayın.

Bu yazıda, sanal sunucu ile fiziksel sunucu arasındaki temel farkları ve avantajlarını inceleyeceğiz.

VDS Sanal Sunucu Ne İşe Yarar ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çOkay unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

Yedeği aldıktan sonra yeni sunucunuza tekrar aktarmalısınız. XCloud VPS server hizmetinde yedekleme nasıl yapılır?

Yani hostinglerin desteklemediği herhangi bir yazılımı, vds sunucular destekler.Tabi bunun için bazı modüllerin kurulması gerekebilir.Bunun yanı sıra kaynaklar dedike olarak atandığı için kolay kolay darboğaz olmazlar ve limitlerde kullanılabilirler.

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier three veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

IPV6 desteğimiz ücretsiz ve opsiyonel olarak bulunmaktadır. Teknik Destek ekibimiz ile iletişime geçip bulut sunucunuzda IPV6 desteğinizin aktif hale getirilmesini talep edebilirsiniz.

SSD Bulut Sunucu hizmetlerimizde satın aldığınız kaynağa göre %100 RAM ve işlemci rezervasyonu yapılmaktadır. Bu nedenle, sanal sunucu hizmetlerimizde neredeyse fiziksel sunucu ile aynı performansı elde edebilirsiniz.

SSD'ye göre daha yeni bir veri depolama teknolojisi olan Nvme; veri okuma ve yazma olarak SSD'ye göre seven-eight kat daha hızlıdır. Sunucular için Nvme'in kullanılması, daha hızlı bir disk erişimi ve veri aktarımı sağlar.

Klasik sanallaştırmanın çOkay ötesinde, sunucu donanım kaynaklarının sanal değil, dedike olarak ayrıştırıldığı yapı ile benzersiz performansı yakalayın. Linux ve Windows Sanal Sunucu

Digital Committed Server; CPU, RAM ve disk alanı gibi kaynakların paylaşımsız şekilde kullanıldığı sanal sunucu çeşididir. Bu sayede kullanıcıların başka bir World wide web sitesinin kaynaklarına ihtiyacı kalmaz.

NVME Disk yapısı sayesinde extremely hız deneyimi, DDR4 Ram kalitesi ile tam donanımlı premium read more özelliklere sahip sanal sunucular

Report this page